Kyani Sunset®

Kyani Sunset®

Glavni sastojak Kyani Sunseta® je Tokotrienol, daleko najjači prirodni E vitamin na planeti koji je 40-60 puta učinkovitiji od popularnog tokoferola. Uzima se iz biljke Anatto koje raste u području Brazila.

Biljka AnattoStruktura im je drugačija od tokoferola na način da prodiru u masne stanice oko mozga, živaca i jetre, te štiti ove organe od oštećenja i mogućih tumora.
Za razliku od tokoferola, čisti arterije i žile od kolesterola, ali do te mjere da ih mogu potpuno očistiti od bilo kakvih plakova na njima, te kada ih očiste, dalje ih štite od daljnjih nakupljanja. 
Problem je što tijelo ne može proizvesti vitamin E, te bi se trebao unositi kroz dodatke prehrani.
Kyani Sunset sadrži najčišće Omega 3 masne kiseline i 30 drugih masnih kiselina neophodnih za pravilnu funkciju svih tjelesnih procesa.
 
Omega 3 dobivena je od divljih crvenih lososa sa Aljaske, koji su biljojedi i smatraju se najčišćim izvorom Omega 3 masnih kiselina na svijetu. 

Naša krv se čisti noću za vrijeme spavanja.
Kyani Sunset® kapsule omogućuju krvi da se i do 250 puta bolje pročisti, te omogućavaju lakši i brži protok krvi i kisika do naših stanica kroz najmanje kapilare.
Omege 3 djeluju kao čistači krvi, od zasićenih masnoća i kolesterola, čine krv rijeđom i manje ljepljivom, što omogućuje da mozak dobije više kisika i hrane.


Kyani sunsetPitamo se zašto su Omega 3 (EPA i DHA) toliko bitne? 


Zato što izgrađuju naše tijelo, mozak, živce, mišiće i membrane stanica, daju fleksibilnost venama i arterijama, obnavljaju oči, poboljšavaju komunikaciju svih stanica u tijelu, podmazuju i hrane sve zglobove u tijelu, eliminiraju upalne procese u tijelu, te tako onemogućavaju daljnji razvoj degenerativnih bolesti.

Zbog manjka Omege 3 u svakodnevnoj prehrani liječnici preporučuju odraslim osobama da redovito konzumiraju iste kroz dotatke prehrani.

Preporučeno uzimanje: 3 gel kapsule, svake večeri sa posljednjim obrokom, popiti sa vodom (pakiranje sadrži 90 kapsula)
 
 
 Kyani cjenik proizvoda

© Kyani Zagreb
Stranica nezavisnih distributera